понеділок, 4 травня 2020 р.

1день, 31 тиждень


Доброго ранку, мої любі учні! Настав перший навчальний день тижня. Попереду вас чекає багато ще нового і незвіданого. Отже, будемо працювати і пізнавати навколишній світ







Сьогодні ми опрацьовуємо 1 день 31 тижня, аудіо і відеоматеріали до якого ви можете знайти за цим посиланням https://drive.google.com/drive/folders/1M2t7Clj5HWzcsy36ShvWHN4HkVwiNR7p?usp=sharing


«Червона калино, чого в лузі гнешся?»



Прочитай народну легенду "Калинонька". Перевір, чи уважно ти це зробив, виконай завдання Питайлика.


«Зацвіла в долині червона калина»

Прочитай уривок вірша Тараса Шевченка, дай відповідь на запитання.Уважно прочитай текст «Червона калина – символ України» і інформацію від Кнопочки про калину.  Пройди тест і перевір яким ти був уважним читачем.

Код доступу 484122

Попросіть учнів використати цей код,
відкривши посилання
join.naurok.ua

Виконай вправу «Фотоапарат».

Прочитай на ягідках калини прислівя: Без верби і калини немає України.

Попрацюй у чарівній майстерні, виліпи гілочку калини з пластиліну або намалюй її. Свою творчу роботу обовязково надішли у нашу групу у Вайбер.


Українська мова
Допоможи Кнопочці без помилок і виправлень списати текст.На попередньому тижні ти таке завдання вже виконував. Тому, налаштуйся на роботу. Прочитай текст. Зверни увагу, що заголовок тексту пишеться посередині рядка і крапочка після нього не ставиться. Починай писати із абзацу.  До роботи.

Результат роботи надішли мені на перевірку.

Працюємо далі. Прочитай загадку Марії Підгірянки і знайди відгадку.

Прочитай уривок вірша Дмитра Павличка. Ти побачив щось незвичне? Так, треба вірш поділити на слова. Візьми олівець, поділи текст на слова, а тепер уважно і каліграфічно спиши його. Результат я чекаю для перевірки.


Виконай вправу для очей.



Математика
З математики виконай карточку в робочому зошиті. 

Зверни увагу, як потрібно оформити завдання! Від попередньої роботи відрахуй 4 клітинки. Нове завдання починай писати у 5-й клітинці. У новому рядку  відрахуй чотирнадцять клітинок - запиши цифру 1 ( перше завдання ) і підкресли її. Виконай завдання. Далі пишеш цифру 2, підкреслюєш її (це 2-є завдання). 

Подивись на зразок.

 Перевір умову задачі:

 Чекаю на твої роботи. Успіху!


Немає коментарів:

Дописати коментар